Hypotéky bez dokládání příjmů a bez registrů

Právě pod těmito názvy najdete podnikatelské úvěry.
Hypotéka bez dokládání příjmů od nebankovní hypotéky úvěry je forma podnikatelského úvěru. Nejedná se tedy o formu běžného spotřebitelského úvěru pro všechny občany. Tyto úvěry si mohou sjednávat firmy a podnikatelé. V tomto případě tedy nemusíme nahlížet do registrů a nemusíte ani složitě dokazovat své příjmy.
Peníze můžete využít v podnikání naprosto jakkoliv. U tohoto typu úvěru se samozřejmě ručí nemovitostí. Ručit můžete jakoukoliv nemovitostí, kterou vlastníte. Získáte až 70% z odhadu. Neřešíme registry ani dluhy.

Bílý stůl a na něm leží notebook, kalkulačka, propiska, noviny business, hrnek s kávou, kaktus a nějaké dokumenty.jpg

Moc dobře chápeme situaci některých podnikatelům, kterým banka odmítne poskytnout úvěr, proto je zde připravená naše společnost, abychom takovýmto klientům mohli pomoci a poskytli jim úvěr. Ničeho se nemusíte obávat, podmínky jsou stále výhodné, takže se podobají těm z běžné banky. Nízká úroková sazba i nízké měsíční splátky, navíc vám vše můžeme přizpůsobit na míru a tolerujeme jak záznamy, tak i exekuce nebo jiné druhy příjmů.

Peníze 5 euro, 10 euro, 20 euro, 50 euro, 100 euro, 200 euro a 500 euro..jpg

Výhodné podmínky

Úvěry s mnohými výhodami:

  • Hlavní předností je rychlost vyřízení. Nemusíte zbytečně dokládat žádné složitosti ani tisíce náležitostí, potřebujeme jenom to nejnutnější. Peníze v tomto případě můžete mít do 24 hodin.
  • Úvěr můžete předčasně kdykoliv splatit a to bez sankcí nebo pokut.
  • Peníze můžete využít k financování potřebných věcí ve firmě a to jakýchkoliv. Můžete s nimi platit běžné výdaje ve firmě, hradit faktury, platit zdravotní a sociální, odvody, daně, ale také splatit dluhy, exekuce, nakoupit zboží a mnoho dalšího.
  • Vytvoříme financování na míru. Přesně podle potřeb daného klienta.
  • S každým klientem pracujeme individuálně.
  • Finance můžete využít jako kontokorentní úvěr. Budete platit pouze za vyčerpané peníze za určité období.
  • Doba splatnosti až 40 let.
  • Získáte až 70% z odhadu nemovitosti.