Nenápadná, ale přesto účinná

Každý druhý zaměstnanec se setkává s logem své firmy na oděvu, kterým by zároveň měl svoji společnost prezentovat. Nemusí jít zrovna obří nápisy, jež by snad dokonce mohly rušit zejména v oborech, jako je hotelnictví, zdravotnictví a mnoho dalších. Nicméně reklama je fenomén, bez nějž by současný trh nemohl obstát, zejména v době, kdy je přímo přesycen konkurencí. Pro zviditelnění vašeho brandu, či služby přicházíme se zajímavou nabídkou https://promotextile.cz/cs/ jejíž rozsah má široký záběr a perfektní kvalitu provedení.Na vámi vybrané produkty, které zahrnují různé typy triček, polokošilí, čepic, ručníků, tašek a dalších druhů zboží naneseme odbornými technikami potisk, nebo výšivku dle vašich požadavků. Klademe velký důraz nejenom na potisky, ale primárně na kvalitu materiálu a šití samotných oděvů, které snesou vysokou zátěž v mnohých pracovních oborech a jsou svým zpracováním odolné různým vlivům, včetně opakovaným pracím cyklům. Naším cílem je uspokojit široký okruh zákazníků za příznivé ceny, které navíc ponižujeme při odběru větších množství zakázek. Navíc při odběru zboží nad šest tisíc neúčtujeme dopravné a poštovné. Větší množství zboží vám doručíme po celé České republice. Muž v potištěném tričku
Jestliže vás zajímá, jak naše firma funguje a s jakými materiály a technologiemi pracuje, přijeďte nás osobně navštívit. Rádi se vám budeme po telefonické domluvě osobně věnovat i při vytváření grafického návrhu podle vašich případných návrhů, nebo sami nabídneme zajímavé nápady na originální loga pro zviditelnění vaší reklamy. Naší doménou je individuální přístup ke každé zakázce.
Dejte svým aktivitám spojeným s podnikáním, nebo zviditelněním určitého projektu možnost vyniknout a oslovit potenciální partnery a nové zákazníky. Postačí vám k tomu pouze jednoduchý krok. Oslovte naše specialisty na reklamní potisk.