Regresní terapie

Regresní terapie


Mnoho lidí se v životě potýká s nelehkými situacemi, potížemi, nesnázemi či psychickými problémy. Někteří ví, v čem tkví onen problém a jsou schopni se například díky psychoterapii zbavit nepříjemných pocitů. Ne každý má ale takové štěstí a často si nedokáže vysvětlit příčinu daných problémů. Může se jednat o trauma z dětství, které jste časem vytlačili. Ovšem je taky dost dobře možné, že se jedná o mnohem starší komplikaci, která má svůj původ v jednom z vašich minulých životů. Naštěstí existuje takzvaná regresní terapie, která pomáhá lidem přijít na počátek k jejich psychických potíží, traumat, fóbií a dalších.Žena jdoucí za sluncem
Spousta lidí zažije například v dětství velice bolestivou a nepříjemnou situaci na základě které pak jedná celý život. Aniž by si uvědomovali proč. Na daný okamžik dávno zapomněli ale přesto bylo jejich chování, a zvláště pak jejich psychika ovlivněny. Dalším příkladem mohou být různé fóbie. Z pavouků, vody a tak podobně. Nevysvětlitelné problémy, které logicky nelze vysvětlit.
V takovém případě přichází na řadu právě zmíněná regresní terapie. S pomocí zkušeného terapeuta se dostanete do stavu lehké hypnózy, ve němž pomalu nahlédnete do minulosti a odhalíte tak jádro problému.
V průběhu regrese jste naprosto při vědomí, nejedná se o žádný trans, ze kterého byste se již nemuseli probudit. Vše je naprosto bezpečné a po celou dobu jste vedeni odborníkem.Lávové kameny a orchideje
Někteří lidé během této terapie pláčou, jiní se mohou třást. To všechno je přirozenou reakcí mysli a těla na právě prožívané vzpomínky. Zároveň se tak ale čistíte a svým způsobem řešíte daný problém.
Pod výše zmíněným odkazem naleznete stránku, která se zaobírá hlubinnou regresní terapií. Máte zde možnost se objednat nebo v případě jakýchkoli dotazů kontaktovat terapeuta. Spolu s užitečnými informacemi o samotné regresi máte k dispozici praktické informace, ceník anebo reference spokojených klientů, kteří terapii podstoupili a zbavili se tak psychických břemen.