Nechali vám nájemci pořádnou spoušť?

Člověk by chtěl moc říci, že za to může obvykle jedna určitá skupina lidí. Ovšem ono to tak zřejmé nikdy není a nikdy nebude. Mohou nastat různé situace:
pytle plné nepořádku z nemovitosti

  1. Skupina studentů se tedy skutečně jenom bavila učením a úklidem neztratili ani minutu. A taky to tak vypadá. Záchod je jak po první světové válce, koupelna je zákopová válka a pokoje jsou jak bunkry před Berlínem. Chodbu, tu raději ani neřešíte, protože to byste se z toho zbláznili a ani se nechcete podívat do ledničky či kumbálu. A takhle vám to s klidem nyní odevzdávají. Samozřejmě, že jim to pěkně osolíte strhnutím ze zálohy. Ovšem … kdo to bude uklízet?
  2. Mladý pár, ať už žena-muž, muž-muž či žena-žena nebo jakákoliv jiná nadpozemská kombinace, opravdu žili z ruky do úst nebo snad i ze země do úst. Stav nemovitosti byste přirovnali k Hirošimě po pádu atomové bomby. Kromě náhodných předmětů, jejichž původ a pach svědčí skutečně o mimozemském dobrodružství, si také všímáte množství pavučin a prapodivných fleků na zdech. Tihle vám to pro jistotu ani nepředali, nechali akorát klíče vhozené mezi neumytý příbor a skleničku ještě horšího obsahu.
  3. Starší lidé, kteří se živí na stará kolena shrabováním harampádí. Každý by měl mít svého koníčka, ovšem tahat staré železo domů, spolu s kartóny, to je něco extra. Kdybyste neměli úctu ke stáří, tak asi poprosíte ten mimozemský pár, co tu byl minule, aby babku či dědka odnesl někde hodně daleko.
  4. Je to milá paní, dokonce vám i poděkovala za celou vaši roční službu. Ovšem tu otevřete ledničku, tu skříň a málem to ve vás hrkne jak v jedné z jejich koček.

blýskavá podlaha utíraná pořádným mopem
Pokud jste tedy zažili některý z těchto scénářů, nebojte, vše je řešitelné a vše se dá napravit. Úklid bytu Praha PureHouse.cz zaručuje, že bude vaše nemovitost připravena pro dalšího nájemce cobydup a ještě k tomu všemu to tam bude tak vonět, jak už dlouho ne. Tak nečekejte a pusťme se do toho!